Spicy tunacado

Ramsløgspesto

Nu er foråret for alvor over os. Anemonerne er sprunget ud, og ramsløgene er klar til at blive plukket i de danske skove. Brug dine ramsløg til at lave denne lækre og nemme pesto.

dsc_0031-3

1 mellemstort patentglas

Du skal bruge:

  • Ca. 70 ramsløgsblade (gå på jagt i skoven, det er så hyggeligt)
  • 10 hele valnødder
  • 40 mandler
  • 5 store håndfulde revet parmasan
  • 4 dl olivenolie
  • Salt og peber

Knæk valnødderne og rist dem sammen med mandlerne i ovnen i 7-10 min ved 200 grader. Skyl de nyplukkede ramsløg godt og kom den i en blender sammen med alle de andre ingredienser. Blend det hele godt og smag til med salt og peber.

Skyl dit patentglas med kogende vand og herefter atamon, hæld pestoen på glas og opbevar på køl. Velbekomme.

dsc_0028-3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy tunacado