Glutenfrie cookies med et twist af salt

Pastasalat med karrydressing

dsc_0691

Ca. 5 personer

Du skal bruge:

Pastasalat:

  • 500 gram pastaskruer
  • 400 gram frosne ærter
  • 1 stor dåse majs
  • 2 røde peberfrugter
  • 1/2 iceberg
  • 400 gram bacon

Dressing:

  • 5 dl  9% cremefraiche
  • 3 tsk sennep
  • 3 tsk karry
  • Salt og peber

Kog pastaskruerne. Hæld dem i en skål. Hæld optøede ærter og majs i. Hak peberfrugt i mindre stykker og hak salaten, bland det i pastaen. Steg bacon sprødt og fordel over pastaen og grøntsagerne.

Bland alle ingredienser til dressingen og hæld dressingen over pastasalaten. Bland det hele godt sammen. Velbekomme.

dsc_0697

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie cookies med et twist af salt