Cremet pasta med kantareller og kylling
Signe
En sensommerklassiker i min familie er denne pastaret, vi har altid lavet denne efter en vellykket svampetur og den er bare lækker. Man kan udelade svampe, men det synes jeg er synd.
6 personer
Du skal bruge:
- 4 kyllingebryster
- 3 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 bundt hakket persille
- 30 cherrytomater eller 7 store tomater
- 2,5 dl madlavningsfløde
- 2 dl kantareller eller andre svampe (friske eller på dåse, anbefaler dog friske)
- Salt og peber
- 750 g frisk pasta
Steg kyllingebrysterne. Imellemtiden skæres løg i både og svitses med hvidløg og udskårne svampe. Tilsæt fløden og udskårne tomater. Tomaterne skal koges mere eller mindre ud og give fløden en lidt rødlig farve. Tilsæt hakket persille og salt og peber. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og tilsæt til sovsen.
Kog pastaen. Server med frisk høvlet parmasan.
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu