Brownie med solbærmousse

Lyn-ratatouille

Du kan tilsætte alverdens grøntsager i denne lyn ratatouille på panden. Tilsæt med fordel champignoner, dette er min søsters favorit. Jeg bruger denne ratatouille som tilbehør til fisk eller kød, eller som en ret i sig selv. Jeg tager den ofte med på arbejde og spiser dagen efter, som en slags grøntsagssuppe med et stykke rugbrød til.

dsc_0854

Tilbehør til 5-6 personer

Du skal bruge:

  • Olivenolie
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 2 peberfrugter
  • 6 store tomater
  • Salt og peber

Skær løgene i både og svits på panden i olivenolie, sammen med hakket hvidløg. Skær de resterende grøntsager i mindre tern og tomaterne i både. Tilsæt dem og lade det koge på panden indtil det er kogt ud, så tomaterne er bløde og giver resten af ratatouillen vædde. Kog i ca. 15-20 min. Smag til med salt og peber.

Velbekomme.

dsc_0844

dsc_0858

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med solbærmousse