Rabarbersnurre

Dahl med ris og naanbrød

Indisk dahl kan serveres som en grød uden tilbehør, eller med ris til. Græsk yoghurt ovenpå dahl gør hele forskellen. En lækker proteinrig, spicy og vegetarisk ret. Jeg laver altid en stor portion, så der er til madpakken i et par dage.

dsc_0140

7-8 personer

Du skal bruge:

Dahl:

  • 8 fed hvidløg
  • 5 spsk olivenolie
  • 4 spsk karry
  • 4 spsk frisk revet ingefær
  • 4 tsk spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 1 tsk kardemomme
  • 1,5 tsk chili-flager
  • 4 dåser flåede tomater
  • 1 l grøntsagsbouillion
  • 450 g linser
  • 500 g frisk spinat

Tilbehør:

  • Ris efter behag
  • Græsk yoghurt
  • Naanbrød, jeg købte noget i Netto, da det skulle gå tjept

Svits hvidløg i olivenolien. Tilsæt alle andre krydderier og svits dem. Tilsæt flåede tomater, grøntsagsboullion og linserne. Lad det hele simre under låg i 30-45 min, omrør undervejs. Tilsæt mere vand, hvis din dahl bliver for tør. Tilsæt det friske spinat og rør det hele rundt. Server med en klat græsk yoghurt på, evt med ris eller naanbrød til.

Velbekomme.

dsc_0136-2

dsc_0135-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbersnurre