Dahl med ris og naanbrød
Signe
Indisk dahl kan serveres som en grød uden tilbehør, eller med ris til. Græsk yoghurt ovenpå dahl gør hele forskellen. En lækker proteinrig, spicy og vegetarisk ret. Jeg laver altid en stor portion, så der er til madpakken i et par dage.
7-8 personer
Du skal bruge:
Dahl:
- 8 fed hvidløg
- 5 spsk olivenolie
- 4 spsk karry
- 4 spsk frisk revet ingefær
- 4 tsk spidskommen
- 2 tsk stødt koriander
- 1 tsk kardemomme
- 1,5 tsk chili-flager
- 4 dåser flåede tomater
- 1 l grøntsagsbouillion
- 450 g linser
- 500 g frisk spinat
Tilbehør:
- Ris efter behag
- Græsk yoghurt
- Naanbrød, jeg købte noget i Netto, da det skulle gå tjept
Svits hvidløg i olivenolien. Tilsæt alle andre krydderier og svits dem. Tilsæt flåede tomater, grøntsagsboullion og linserne. Lad det hele simre under låg i 30-45 min, omrør undervejs. Tilsæt mere vand, hvis din dahl bliver for tør. Tilsæt det friske spinat og rør det hele rundt. Server med en klat græsk yoghurt på, evt med ris eller naanbrød til.
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu