Spiselige svampe

Svampe ala creme

Det er altid svært at svare på hvad ens livret er, men et stykke sprødt baguette med svampe i fløde er altså en af mine absolutte favoritter. De bedste svampe ala creme er selvfølgelig med kantareller, karl johan’er eller andre lækre selvfundne skovsvampe. Du kan dog bruge de fleste svampe til denne ret. Den er perfekt som en sensommer/efterårs-forret.

dsc_0112-1

3-5 personer

Du skal bruge:

  • 1 skvæt olivenolie
  • 300 g svampe
  • 3 fed hvidløg
  • 4 dl fløde
  • 1 håndfuld hakket persille
  • Salt og peber

Svits hvidløg i en smule olivenolie og tilføj svampene. Svits svampene og tilsæt herefter fløde og persille. Lad fløde koge helt ind, så du får en cremet og tyk konsistens. Smag til med salt og peber. Server som sovs/tilbehør til dine kartofler og kød eller server dem på sprødt brød og nyd.

Velbekomme.

dsc_0129-2

dsc_0121-1

dsc_0127-2

dsc_0123-1

dsc_0126-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiselige svampe