Spaghetti med hvidløg og persille
Signe
Ca. 5 personer
Du skal bruge:
- 3 mellem løg
- 6-7 fed hvidløg
- 300 g bacon
- 3 spsk olivenolie
- 1/2 liter madlavningsfløde 18%
- 1 spsk oregano
- 1 spsk basilikum
- 2 håndfulde hakket persille
- Salt og massere af peber
- Ca. 500 g spaghetti
Steg bacon sprødt i en sautepande. Tilsæt olivenolie, hakket hvidløg og finthakket løg. Svits det hele. Hæld fløden i og lad det hele simre i ca. 20 min. Fløden skal koges ind, så den tykner og bliver cremet. Tilsæt krydderier, persille og smag til med salt og peber.
Kog spaghettien. Vend nu den kogte spaghetti sammen med saucen.
Server med friskhøvlet parmasan. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu