Bananpandekager med chiafrø

Spaghetti med hvidløg og persille

dsc_0574

Ca. 5 personer

Du skal bruge:

  • 3 mellem løg
  • 6-7 fed hvidløg
  • 300 g bacon
  • 3 spsk olivenolie
  • 1/2 liter madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk basilikum
  • 2 håndfulde hakket persille
  • Salt og massere af peber
  • Ca. 500 g spaghetti

Steg bacon sprødt i en sautepande. Tilsæt olivenolie, hakket hvidløg og finthakket løg. Svits det hele. Hæld fløden i og lad det hele simre i ca. 20 min. Fløden skal koges ind, så den tykner og bliver cremet. Tilsæt krydderier, persille og smag til med salt og peber.

Kog spaghettien. Vend nu den kogte spaghetti sammen med saucen.

Server med friskhøvlet parmasan. Velbekomme.

dsc_0576-1dsc_0584dsc_0589-1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med chiafrø