Æblemousse med flødekaramel

Glutenfrie cookies med et twist af salt

dsc_0687

16-20 stk

Du skal bruge:

  • 2 store modne bananer
  • 100 gram peanutbutter
  • 140 gram havregryn (evt. glutenfrie)
  • 100 gram hakket mørk chokolade
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk salt
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 4 spsk kakao

Blend de modne bananer i en blender eller hurtighakker, tilsæt peanutbutter og blend videre. Hæld den blendede blanding i en skål og tilsæt bagepulver, vaniljesukker, salt og kakao. Rør det hele godt sammen og tilsæt havregryn og hakket chokolade. Bland hele dejen godt sammen, det fungerede bedst for mig på en røremaskine med dejkrog.

Lav nu små kugler, placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade. Bag kagerne ved 175 grader i 12 minutter.

Lad dem køle af på en rist. Velbekomme.

dsc_0675

dsc_0683

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblemousse med flødekaramel