Glutenfrie cookies med et twist af salt
Signe
16-20 stk
Du skal bruge:
- 2 store modne bananer
- 100 gram peanutbutter
- 140 gram havregryn (evt. glutenfrie)
- 100 gram hakket mørk chokolade
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk salt
- 1,5 tsk bagepulver
- 4 spsk kakao
Blend de modne bananer i en blender eller hurtighakker, tilsæt peanutbutter og blend videre. Hæld den blendede blanding i en skål og tilsæt bagepulver, vaniljesukker, salt og kakao. Rør det hele godt sammen og tilsæt havregryn og hakket chokolade. Bland hele dejen godt sammen, det fungerede bedst for mig på en røremaskine med dejkrog.
Lav nu små kugler, placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade. Bag kagerne ved 175 grader i 12 minutter.
Lad dem køle af på en rist. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu