Solbærkage med et hint af salt

Oreocupcakes med orangesmag

Disse chokolade cupcakes med oreos og orangechokolade er altså en ultimativ craving. De er lækre og så er de endda super lette at lave.

dsc_0272

Ca. 15 stk

Du skal bruge:

Cupcakes:

  • 3 æg
  • 2,5 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 100 g smeltet smør
  • 3,5 dl mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 4 spsk kakaopulver
  • 1/2 tsk salt
  • Skal og saft fra 1 citron
  • 100 g orangechokolade
  • 15 oreos

Frosting:

  • 200 g flødeost
  • 100 g smør
  • 300 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • Citronsaft fra 1 citron
  • 15 knuste oreos

Cupcakes:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en lækker luftig konsistens. Smelt smørret. Bland mælk og det smeltede smør. Bland det herefter i den luftige æggemasse.

Bland mel, bagepulver, kakaopulver og salt i en skål. Vend det i dejen.

Bland dejen med saft og skal fra en citron.

Smelt chokoladen over vandbad og hæld i dejen, vend det hele godt rundt.

Placer ca. 15 papirsmuffinsforme i stål muffinsforme. Placer en oreo-småkage i bunden af hver papirsform. Fordel dejen i formene så de er fyldt 2/3. Bag dem ved 175 grader i 15-20 min.

Lad dem køle helt af.

Frosting:

Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker og saft fra en citron i en skål. Tilsæt løbende smørret. Pisk tilsidst de knuste oreos i.

Hæld frostingen i en sprøjtepose og sprøjt den på de afkølede cupcakes. Eller fordel frostingen med en ske, så bliver de lidt mere rustikke.

Pynt med flere oreos. Velbekomme.

dsc_0290

dsc_0274

dsc_0277

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbærkage med et hint af salt