Oreocupcakes med orangesmag
Disse chokolade cupcakes med oreos og orangechokolade er altså en ultimativ craving. De er lækre og så er de endda super lette at lave.
Ca. 15 stk
Du skal bruge:
Cupcakes:
- 3 æg
- 2,5 dl sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 dl mælk
- 100 g smeltet smør
- 3,5 dl mel
- 2 tsk bagepulver
- 4 spsk kakaopulver
- 1/2 tsk salt
- Skal og saft fra 1 citron
- 100 g orangechokolade
- 15 oreos
Frosting:
- 200 g flødeost
- 100 g smør
- 300 g flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- Citronsaft fra 1 citron
- 15 knuste oreos
Cupcakes:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en lækker luftig konsistens. Smelt smørret. Bland mælk og det smeltede smør. Bland det herefter i den luftige æggemasse.
Bland mel, bagepulver, kakaopulver og salt i en skål. Vend det i dejen.
Bland dejen med saft og skal fra en citron.
Smelt chokoladen over vandbad og hæld i dejen, vend det hele godt rundt.
Placer ca. 15 papirsmuffinsforme i stål muffinsforme. Placer en oreo-småkage i bunden af hver papirsform. Fordel dejen i formene så de er fyldt 2/3. Bag dem ved 175 grader i 15-20 min.
Lad dem køle helt af.
Frosting:
Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker og saft fra en citron i en skål. Tilsæt løbende smørret. Pisk tilsidst de knuste oreos i.
Hæld frostingen i en sprøjtepose og sprøjt den på de afkølede cupcakes. Eller fordel frostingen med en ske, så bliver de lidt mere rustikke.
Pynt med flere oreos. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu