Grønne pestosnurre
Disse pestosnurre er perfekte til picnic eller madpakken, både børn og voksne vil elske dem. De smager skønt af pesto og er en god snack til den lille sult.
Ca. 20 stk
Du skal bruge:
- 25 gram gær
- 25 gram smør
- 3 dl mælk
- 1 tsk sukker
- 1,5 tsk salt
- 100 gram rugmel
- 350 gram hvedemel
- 1 glas grøn pesto
Smelt smørret. Hæld mælk i en skål og smuldre gær heri. Hæld det smeltede smør heri sammen med salt og sukker. Bland det hele godt sammen. Rør nu rugmel i blandingen og ælt tilsidst hvedemel i. Ælt dejen godt igennem, gerne i 10-15 min i hånden eller på røremaskine. Saml dejen i en klump og lad den hæve et lunt sted i 1 time.
Rul dejen ud i en rektangel på ca. 30×60 cm. Smør pestoen ud på hele rektanglen og
Fold nu 1/3 af rektanglen ind. Og fold den anden 1/3 indover. Så du ender med at have 3 lag pesto og dej.
Rul den nu ud til ca. 30×30 cm og skær dejen ud i strimler på ca. 2 cm brede.
Snog dejstrimlen og rul sammen til en bolle. Hæft enden nedenunder bollen.
Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og stil dem til hævning i ca. 30 min. Bag de efterhævede snurre ved 200 grader i 15 min.
Lad snurrene afkøle på en rist. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu