Hjemmelavet remoulade

Butternutsquash-puré

Denne græskarpuré er lækker cremet og smager skønt af efterår. Den er perfekt som tilbehør til kød og giver en sødme til enhver ret. Det er som min mor siger: “En sund “sovs”.

dsc_0446

1 mellem skål

Du skal bruge:

  • 1 lille-mellem butternut-squash
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber

Halvér græskaret og fjern kerner og pulp med en ske. Skær nu al skrællen af græskaret.

Skær herefter græskaret i mindre tern og placer i en gryde med ca. 2 dl vand. Kog græskarternene med låg indtil de er bløde at stikke i.

Hæld næsten al vandet fra gryden.

Blend græskaret med en stavblender sammen med hakket hvidløg. Smag til med salt og peber. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet remoulade