Risotto med svampe

Hjemmelavet remoulade

En lækker smagfuld remoulade med råvare og ingredienser du kender. Det er let og hurtigt at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at lave den selv.

dsc_0298

Du skal bruge:

  • 1 portion hjemmelavet mayonnaise eller 2 dl salatmayonnaise fra køleskabet
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 skalotteløg
  • 1 stor gulerod
  • 1 håndfuld syltede agurker
  • Salt og peber

Lav din hjemmerørte mayonnaise og bland den med karry og sennep.

Skær guleroden i grove stykker og kog den i 5 minutter, den må ikke blive for blød. Hak den kogte gulerod, skalotteløg og syltede agurker i en hurtighakker/blender, stykkerne må gerne være lidt grove. Hæld de blendede grøntsager i mayonnaisen og smag til med salt og peber.

Server remouladen til friske fiskefrikadeller, fiskefilet eller noget helt tredje. Velbekomme.

dsc_0294

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risotto med svampe