Salat med 3 slags bønner

Hjemmelavet sushi

Når det kommer til sushi, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan lave vegetarruller, ruller med crispy chicken eller med fisk. Hvis du bruger fisk, så invester i noget ordentligt frisk lækker fisk.

dsc_0045-1

50-60 stykker

Du skal bruge:

  • 375 g sushiris
  • 2 spsk risvineddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 10 tangplader
  • Wasabi
  • Syltet ingefær

Grøntsager:

  • 1/2 agurk
  • 2 gulerødder
  • 1/2 mango
  • 2 forårsløg
  • 2 avocadoer

Crispy chicken:

  • 2 kyllingebryster
  • 1/2 pose panko
  • 1,5 dl mel
  • 1-2 æg

Andre mulige ingredienser til din sushirulle:

  • 1/2 pakke neutral philadelphia ost
  • 1 håndfuld ristede løg
  • Laks (frosset i 24 timer før brug)
  • Tun (frosset i 24 timer før brug)
  • Imiteret krabbekød
  • Kammuslinger
  • Rejer

Chilimayo:

Kog sushirisene, som anvist på pakken. Bland de kogte ris med risvineddike, sukker og salt. Lad dem afkøle helt, kog derfor risene tidligt på dagen, så de kan nå at køle af.

Snit alle grøntsager, så du får lange tynde stænger. Avocadoerne skal blot skæres på langs og ikke i lange tynde stænger.

Skær kyllingebrysterne i lange strimler. Og panér dem i mel, æg og så i panko. Steg dem gyldne i rapsolie på panden.

Placér en tangplade med den blanke side ned ad på din sushimåtte, og fordel risene på tangpladen. Placér de ønskede grøntsager og fyld på langs, på midten. Rul nu sammen og stram til. Skær rullerne ud i mundrette bidder.

dsc_0019-1dsc_0018-1

dsc_0027-1dsc_0025-1

Server med soja, wasabi, syltet ingefær og chilimayo.

Velbekomme.

dsc_0031-1

dsc_0040-1

dsc_0049-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med 3 slags bønner