Porcheret æg
Vil du også lære at lave æggemadder, som på restauranterne koster 100 kr stk, det er let og det er hammer lækkert. Dette er min weekend-frokost, elsker kombinationen af pesto, avocado, tomat og æg. Og så smager det af sommer. Og pas på, man bliver afhængig af denne lækre rugbrødsmad.
1 mad
Du skal bruge:
Rugbrødsmad:
- 1 æg
- Eddike
- Et stykke rugbrød
- 1/2 avocado
- 1 stor tomat
- 1 spsk pesto
- Salt og peber
Pynt:
- Rød skovsyre og blomster herfra
Tag en mellemstørrelse gryde og hæld vand i. Få vandet op og koge. Tilsæt 2 spsk eddike og 1 tsk salt. Skru ned på middel varme.
Slå ægget ud i en lille skål.
Brug et piskeris og rør rundt i det varme vand, for at lave en hvirvel. Når du har skabt din hvirvelstrøm, hældes ægget forsigtigt i.
Saml forsigtigt hviden om blommen, hvis den begynder at skille sig fra.
Giv ægget 2 min og tag herefter op med en hulske og lad ægget dryppe af på et stykke køkkenrulle i 1 min.
Skær et stykke rugbrød og smør med pesto.
Mos en halv avocado i en skål og fordel på pestoen. Skær tomaten i skiver og fordel på avocadoen. Placer dit porcherede æg på tomaterne og afslut med salt og peber. Pynt med rød skovsyre og skovsyreblomster.
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu