Et besøg på Renaa, Stavanger

Italiensk marengs

dsc_0620

Du skal bruge:

  • 1 dl vand
  • 200 g sukker
  • 100 g æggehvider
  • 50 g flormelis

Kog vand og sukker i en gryde, det skal koges lige indtil sukker og vand smelter sammen og massen begynder at boble.

Pisk æggehviderne stive, pisk flormelis i. Hæld nu den varme sukkermasse i æggehviderne imens du pisker. Pisk indtil marengsen er helt sej og nedkølet.

Brug marengsen i is, som guf på is eller lav små toppe og tør dem i ovnen ved 110 grader i et par timer, til de er sprøde.

Velbekomme.

dsc_0613

dsc_0616

dsc_0622

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et besøg på Renaa, Stavanger