Pavlova med ribs og jordbær
Signe
New Zealands nationaldessert iklædt danske farver. Pavlova-kagen er smagen af sommer, og en dejlig måde at få brugt nogle ellers syrlige bær.
Marengsbund:
- 6 æggehvider
- 400 g sukker
- 2 tsk eddike
Pisk æggehviderne stive, tilsæt eddike og sukker og pisk til en sej marengs. Smør marengsmassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så den har en tykkelse på omkring 3 cm. Bag bunden i 1 time ved 130 grader.
Lad bunden køle af.
Pisk 500-750 ml piskefløde til flødeskum, alt efter hvor meget flødeskum du vil have på din kage.
Smør flødeskum i et forholdsvist tykt lag på bunden. Afslut med en masse forskellige bær eller andet frugt på flødeskumslaget. Da dette er en meget sød dessert, passer syrlige frugter og bær godt til.
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu