Bedstefars skæg med rabarberkompot

Pavlova med ribs og jordbær

New Zealands nationaldessert iklædt danske farver. Pavlova-kagen er smagen af sommer, og en dejlig måde at få brugt nogle ellers syrlige bær.

dsc_0035

Marengsbund:

  • 6 æggehvider
  • 400 g sukker
  • 2 tsk eddike

Pisk æggehviderne stive, tilsæt eddike og sukker og pisk til en sej marengs. Smør marengsmassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så den har en tykkelse på omkring 3 cm. Bag bunden i 1 time ved 130 grader.

Lad bunden køle af.

Pisk 500-750 ml piskefløde til flødeskum, alt efter hvor meget flødeskum du vil have på din kage.

Smør flødeskum i et forholdsvist tykt lag på bunden. Afslut med en masse forskellige bær eller andet frugt på flødeskumslaget. Da dette er en meget sød dessert, passer syrlige frugter og bær godt til.

Velbekomme.

dsc_0042

dsc_0060

dsc_0044

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedstefars skæg med rabarberkompot