Et besøg på Renaa, Stavanger
19 fantastiske retter, 7 glas skønne vine og min familie som selskab.
Renaa er en lille restaurant med plads til omkring 12 personer og med kig til køkkenet. Man føler sig forkælet og i de bedste hænder gennem hele oplevelsen.
Vi startede med drinks og snacks på den overdækkede terrasse, herefter satte vi os ind i restauranten og spiste videre. Til slut satte vi os igen på terrassen og fik petitfours og kaffe. 5 timer med michelin-mad og vin, en perfekt aften i mine øjne. Hvis man alligevel tager hele turen til Stavanger, så kan et besøg på Renaa uden tvivl anbefales. Renaa serverer norsk mad taget til helt nye højder. Og ikke den kedelige norske mad af slagsen, ny nordisk med lokale råvarer. Menuen skifter dag til dag, men du er sikret massere af fisk og gode saucer. Høj kvalitet, god service og velsmag.
Vi gav 1400 norske kr. for menuen og 1100 norske kr. for vinmenu, der blev også tilbudt halv vinmenu eller saft, så der er noget for enhver smag.
Hvis man dog mere er til en billigere, og mere laid back, dinner, så er Matbaren Renaa også et godt bud. Eller mangler du lidt lækkert på farten, så skulle Renaa Xpress også være ganske godt. Massere af mad og gode oplevelser i Stavanger.
Menuen bestod af:
Snacks:
- Søpindsvin – Nori
- Knivmusling – Pære
- Søsnegle – Ramsløg
- Makrel – Citron
- Bøkling (sild)
- Kyllingelever
Hovedretter:
- Østers – Tang – Engsyre – Agurk
- Blæksprutte – Sort hvidløg – Tvebak
- Hummer – Kaffirlime – Havsalat
- Piggvar – Blomsterkarse – Rejer
- Skate – Svampe
- Rødbede – Caviar – Røget marv
- Forårslam – Urter
- Vagtel i to serveringer
Desserter:
- Rabarber – Gran – Marengs
- Solbær – Lakrids
Petitfours:
- Æg – Toast (eller noget der ligner)
- Brunost – Byg
- Hvid chokolade – Yuzu
Ingen kommentarer endnu