Cheesecake med hyldeblomst

Et besøg på Renaa, Stavanger

19 fantastiske retter, 7 glas skønne vine og min familie som selskab.

Renaa er en lille restaurant med plads til omkring 12 personer og med kig til køkkenet. Man føler sig forkælet og i de bedste hænder gennem hele oplevelsen.

Vi startede med drinks og snacks på den overdækkede terrasse, herefter satte vi os ind i restauranten og spiste videre. Til slut satte vi os igen på terrassen og fik petitfours og kaffe. 5 timer med michelin-mad og vin, en perfekt aften i mine øjne. Hvis man alligevel tager hele turen til Stavanger, så kan et besøg på Renaa uden tvivl anbefales. Renaa serverer norsk mad taget til helt nye højder. Og ikke den kedelige norske mad af slagsen, ny nordisk med lokale råvarer. Menuen skifter dag til dag, men du er sikret massere af fisk og gode saucer. Høj kvalitet, god service og velsmag.

Vi gav 1400 norske kr. for menuen og 1100 norske kr. for vinmenu, der blev også tilbudt halv vinmenu eller saft, så der er noget for enhver smag.

Hvis man dog mere er til en billigere, og mere laid back, dinner, så er Matbaren Renaa også et godt bud. Eller mangler du lidt lækkert på farten, så skulle Renaa Xpress også være ganske godt. Massere af mad og gode oplevelser i Stavanger.

Menuen bestod af:

Snacks:

  • Søpindsvin – Nori
  • Knivmusling – Pære
  • Søsnegle – Ramsløg
  • Makrel – Citron
  • Bøkling (sild)
  • Kyllingelever

Hovedretter:

  • Østers – Tang – Engsyre – Agurk
  • Blæksprutte – Sort hvidløg – Tvebak
  • Hummer – Kaffirlime – Havsalat
  • Piggvar – Blomsterkarse – Rejer
  • Skate – Svampe
  • Rødbede – Caviar – Røget marv
  • Forårslam – Urter
  • Vagtel i to serveringer

Desserter:

  • Rabarber – Gran – Marengs
  • Solbær – Lakrids

Petitfours:

  • Æg – Toast (eller noget der ligner)
  • Brunost – Byg
  • Hvid chokolade – Yuzu

 

20251111_2017072771651854_907150778_o

20226317_2017072764985188_362720043_o

20205919_2017072758318522_278905293_o

20251086_2017072791651852_1624763273_o

20257502_2017072804985184_1163457128_o

20216262_2017072801651851_1589211569_o

20257551_2017072811651850_179365570_o

20257424_2017072828318515_1238747681_o

20251160_2017072854985179_1373448447_o

20251328_2017072851651846_438855424_o

20196634_2017072858318512_1685989221_o

20205807_2017072868318511_1814922715_o

20187476_2017072918318506_1947163508_o

20251108_2017072901651841_872255817_o

20251188_2017072911651840_400162850_o

20251076_2017072904985174_1395973439_o

20251225_2017072941651837_430623902_o

20216674_2017072954985169_817046702_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med hyldeblomst