Crispy kartofler med aioli

Pasta med tigerrejer

Denne hurtige og lækre pastaret tager 20 min at lave og smager skønt. Tilføj mere chili, hvis du godt kan lide din mad stærk.

dsc_1270

5-6 personer

Du skal bruge:

  • Ca. 20 (ikke fortilberedte) tigerrejer (jo flere jo bedre)
  • 1 rød chili
  • 6 fed hvidløg
  • 500 gram cherrytomater
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 1/4 liter piskefløde
  • Salt og peber
  • 3 friske mozerellaer (300 gram)
  • Ca. 500-600 gram pasta eller pasta efter behov

Pil dine tigerrejer og fjern tarmen. Steg rejerne på panden i lidt olie og 2 fed hvidløg, de skal kun lige blive røde på panden, så tages de af. Lad rejerne hvile på en tallerken med staniol over, så de holder varmen.

Svits nu hvidløg og chili på panden, hvor rejerne blev tilberedt. Tilsæt cherrytomaterne og lad dem koge ud. Tilføj piskefløde og hakket frisk basilikum. Lad blandingen koge lidt ind og smag til med salt og peber.

Kog pastaen.

Bland nu pastaen og sovsen sammen i en stor gryde eller skål og server med frisk mozzarella på og tigerrejerne til. Velbekomme.

dsc_1269

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crispy kartofler med aioli