Cookies med valnødder

Estragon-mayo

Denne mayonnaise er simpelthen noget af de mest lækre i verden, den kan pifte de fleste retter op og så smager den skønt til tatar eller kartofler.

dsc_0040-2

Du skal bruge:

  • 1 bundt/håndfuld frisk estragon
  • 1,5 dl rapsolie
  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Salt og peber

Blend estragon og olie i en hurtighakker eller blender i 3-5 minutter, for at få den grønne farve ind i olien. Lad olien med estragon stå i et par timer og trække smag. Si nu olien, så du har en smuk grøn olie uden så meget estragon.

Bland æggeblommer, eddike, sennep, salt og peber i en skål. Pisk nu estragon-olien i, med en elpisker. Olien skal hældes i, i en tynd stråle. Pas på den ikke skiller, så tag dig god tid med olien.

Server estragon-mayonnaisen til sprøde ovn-kartofler og du får en bearnaise lignende mayonnaise, som smager himmelsk. Velbekomme.

dsc_0042-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med valnødder