Grøn Olie

Grøn Olie

En grøn olie kan bruges til mange ting, den kan bruges for sig selv til pynt, eller som dressing i salater eller til at give smag og farve i en mayonnaise.19807393_1997204726971992_922233916_o

Det skal du bruge:

  • 2 dl smagsneutral olie (rapsolie, solsikkeolie)
  • 2 bundter persille eller andre krydderurter

Start med at varme olien op til 50-60 grader. Imens olien bliver varm, blender du din persille i en hurtighakker. Når olien når den rette temperatur, hældes den over persillen. Herefter skal du blende massen i 3-5 minutter, for at få den grønne farve ind i olien. Lad massen køle helt af, inden du sier persillen fra.

Nu burde du have en grøn olie med smag af persille, denne kan bruges alene eller i en hjemmerørt mayo.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn Olie