Dadelkugler med et hint af citrus
Dadelkugler er den perfekte snack til chokoladeelskere, som trænger til et sundere alternativ. De er hurtige og lette at lave og så smager de skønt.
Tip: Lav disse dadelkugler og lad dem stå på køl i en lufttæt box, så kan de holde sig i dagevis, ikke at det nogensinde sker.
Ca. 20 dadelkugler
Du skal bruge:
Dadelkugler:
- 125 gram dadelmasse fra Toftkær, Naturlig Sød (med smag af appelsin, citron og æble)
- 100 g hasselnødder
- 100 g mandler
- 4 spsk kakao
- 1/2 tsk salt
- 8 spsk mælk
- 2 spsk fast kokosolie
- 2 spsk flydende honning
Evt topping:
- Frysetørret hindbær
- Kakao
- Kokos
- Matchapulver
Smut mandlerne og placer dem på en bageplade sammen med hasselnødderne. Rist dem i ovnen i ca. 8 min ved 200 grader.
Placer alle de ristede hasselnødder på et viskestykke, og rul nødderne rundt, så det meste af skallen falder af.
Blend mandler og hasselnødder i en blender. Kom dadelmassen ned til de fintblendede nødder og blend videre. Smelt kokosolien i en gryde og hæld det i dadelmassen sammen med de resterende ingredienser og blend indtil du får en samlet cremet masse. Placer massen i en skål og lad den stå på kål i en times tid.
Tag nu den afkølede masse ud og lav små kugler af den. Rul dine dadelkugler i den topping du ønsker. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu