Rabarbersaft

Rabarberkompot

Rabarberkompot kan bruges til mange ting, trifli, lagkage eller som topping på din skyr. Uanset, så er det lækkert og en god måde at få brugt nogle af mine rabarber på.

19829986_2000465226645942_428480095_o

2 små glas eller en portion til bedstefars skæg

Det skal du bruge:

  • 300 g rabarber
  • 100 g sukker
  • 1 vaniljestang eller 2 tsk vaniljesukker

Skær rabarber i mindre stykker. Lad rabarber, sukker og vaniljekorn, samt vaniljestang stå sammenrørt i 1/2 time og lad det trække. Kog herefter op, lad kompotten koge til den har den ønskede konsistens. Jeg kogte min næsten helt ud, så den blev lidt ligesom syltetøj, den konsistens kan jeg godt lide i bedstefars skæg-kagen.

Lad den køle af, hæld på glas og den er klar til brug.

Velbekomme.

dsc_0004

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbersaft