Mørt kalvespidsbryst i stegeso

Skildpadde-muffins med karameltopping

dsc_0231-2

30 muffins

Muffins:

  • 4 æg
  • 225 gram sukker
  • 150 gram smør
  • 230 gram mel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 2 spsk kakao
  • 1 knivspids salt
  • 9 kæmpe skildpadder fra Toms
  • 225 ml mælk
  • 80 gram brun farin
  • 100 gram mørk chokolade 70%
  • 75 gram mørk chokolade 55%

Øvrige:

  • Karamelsauce (købt eller hjemmelavet)
  • Skovsyre

Pisk æg og sukker sammen, så det bliver lyst og luftigt, og du ikke længere kan høre sukkerkornene knase.

Smelt smørret i en lille gryde.

Si mel, bagepulver, kakao og salt i en skål og bland sammen.

Hæld mælk, brun farin og skildpadder i en gryde, varm det op, så skildpadderne smelter. Tag gryden af varmen og lad massen køle lidt af.

Vend nu først lidt af smørret i mel-blandningen, herefter vendes lidt af den smeltede skildpadde i og tilsidst vendes æggemassen i. Dette gøres skiftevis, lidt ad gangen, jeg gjorde det af ca. 4 omgange.

Hak begge mørke chokolader og bland i dejen.

Hæld nu dejen i forme, så de er fyldt 2/3. Bag muffinsene i en kold ovn ved 200 grader i ca. 20 min.

Lad muffinsene køle af og dekorér med karamel og skovsyre. Velbekomme.

dsc_0214-2

dsc_0219

dsc_0215

dsc_0237

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørt kalvespidsbryst i stegeso